آداب قهوه خوردن 1

سعی میکنم اشارهای سرسری به بعضیهایشان داشته باشم.
1- یکی از اصلیترین پیشنهادها برای قهوههای دارک، کروسان شوکولاتی است. وقتی برای اولین بار شنیدم که کروسان شوکولاتی را میتوان کنار قهوه خورد، به شدت جا خوردم. از آنجایی که کروسان شکل و شمایل نان را دارد، به نظرم رسید که شبیه همان بیسکوئیت و نوشابهی مسخرهی دوران ماقبل دبستان شود. که البته نشد. ترکیب قهوهی دارک با کرواسان شوکولاتی، مخصوصا برای صبحانه فوقالعاده است.
دیگر پیشنهادها چیزکیک و البته دسر لذیذ تیرامیسو ست.
2- برای قهوهی بلاند یا به قول خودمان سبک، استارباکس میوه پیشنهاد میکند. میوههایی نظری توتفرنگی و ردبری. همچنین پیشنهاد کرده که میتوانید قهوهی سبک را به عنوان دسر بعد از شام و خالی بخورید!
3- برای قهوههای مدیوم هم، تارت سیب، کارامل سیب، بلوبری تازه، و پودینگ دارچینی پیشنهاد شده! پیشنهاد اصلی خود من، شوکولات ترافل است. برای قهوههای مدیوم، این نوع شوکولات، بهترین همنشینی است.
پ.ن: عکس از میز کار خودم، هرشب.